SOAR NCAA Texas A&M Aggies ShockBox XL Упатство за употреба безжичен Bluetooth звучник

SOAR NCAA Texas A&M Aggies ShockBox XL Спецификации за безжичен Bluetooth звучник МАРКА: SOAR МОДЕЛ БРОЈ: NCAA-BTH-TXA ТЕХНОЛОГИЈА НА ПОВРЗУВАЊЕ: Bluetooth, помошен, USB ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПОВРЗУВАЊЕ: Bluetooth, ПОМОШЕН ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПОВРЗУВАЊЕ: Bluetooth, ПОМОШЕН 5. : 0 стапки. ВРЕМЕ РАЗГОВОР: 30 часа ДИМЕНЗИИ НА ПАКЕТ: 5 x 9.88 x 6.81 инчи ТЕЖИНА НА ПРЕДМЕТОТ: 3.94 фунти БАТЕРИИ: 1.34 литиум-јонска батерија…

SOAR NCAA Mississippi Old Miss Rebels Shockbox LED безжичен Bluetooth звучник за корисникот

SOAR NCAA Mississippi Old Miss Rebels Shockbox LED безжичен Bluetooth звучник Спецификации ТЕХНОЛОГИЈА НА ПОВРЗУВАЊЕ: Bluetooth, USB ТИП ЗВУЧНИК: Bluetooth МАРКА: SOAR ИМЕ МОДЕЛ: Shockbox LED Bluetooth звучник ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА ЗА ПРОИЗВОД: Музика, CampИНГ BLUETOOTH: 5.0 БЕЗЖИЧЕН ОПСЕГ: 30 стапки. ВРЕМЕ ЗА РАЗГОВОР: 5 часа БОЈА: Боја на тимот ДИМЕНЗИИ НА ПАКЕТ НА СТАВКИ LXWXH: ‎7.01 x…

SOAR NCAA Indiana Hoosiers Shockbox LED безжичен Bluetooth звучник Упатство за употреба

SOAR NCAA Indiana Hoosiers Shockbox LED безжичен Bluetooth звучник Спецификации Вовед ТЕХНОЛОГИЈА НА ПОВРЗУВАЊЕ: Bluetooth, USB ТИП ЗВУЧНИК: Bluetooth МАРКА: SOAR ИМЕ МОДЕЛ: Shockbox LED Bluetooth звучник ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА ЗА ПРОИЗВОД: Музика, CampИНГ BLUETOOTH: 5.0 БЕЗЖИЧЕН ОПСЕГ: 30 стапки. ВКУПНО ВРЕМЕ НА ИГРАЊЕ: 5+ часа ДИМЕНЗИИ НА ПАКЕТ НА СТАВКИ LXWXH: ‎8.07 x 7.8 x 3.07 инчи…

SOAR NCAA Shockbox LED Bluetooth звучник-комплетни карактеристики/Водич за инструкции

SOAR NCAA Shockbox LED Bluetooth звучник Спецификации на пакетот Димензии 7 x 5 x 3 инчи Тежина на ставката 10.4 унци Батерии 1 литиум-јонска батерија Технологија за поврзување Bluetooth, USB Тип звучник Bluetooth Препорачана употреба за музика на производот, Camping Brand Soar Вовед За вашата претстојна задна врата или вampна одмор, SOAR Shockbox LED звучникот е идеалниот звучник. …

Издигнувајте NCAA Iowa Hawkeyes Shockbox LED безжичен Bluetooth звучник-Водич за корисникот

Спецификации за безжичен Bluetooth звучник NCAA Iowa Hawkeyes Shockbox LED безжичен Bluetooth ТИП НА ЗВУЧНИК: Bluetooth ТЕХНОЛОГИЈА НА ПОВРЗУВАЊЕ: Bluetooth, USB ВРАЌАЊЕ НА БАТЕРИЈАТА: 5 часа НИВО НА ВОДООТПОРНОСТ: ИМЕ НА МОДЕЛОТ: Отпорен на вода: ИМЕ НА МОДЕЛОТ: Отпорен на вода: Shockbox Ledly звучи! дизајниран за употреба дома или во движење и има горна рачка за максимална…