Homedics NMS-390HJ Упатство за масажер за врат без безжичен Shiatsu

Откријте ги сите важни безбедносни инструкции, информации за гаранцијата и упатства за користење на масер за врат со безжичен Shiatsu NMS-390HJ од Homedics. Чувајте го вратот без болка со овој удобен и безбеден апарат.

Упатство за употреба COMFIER CF-3603U 10 Motors за масажа со масажер за врат Shiatsu

Обезбедете безбедно користење на вашиот Comfier CF-3603U 10 Motors Massage Mats with Shiatsu Neck Massager со овие упатства. Чувајте го подалеку од вода, не го надминувајте препорачаното време за масажа и избегнувајте употреба за време на бременост или одредени медицински состојби. Извлечете го максимумот од вашата подлога за масажа.

Упатство за употреба на AmaMedic AM-4123 Shiatsu Neck Massager

Научете како безбедно и ефикасно да го користите AmaMedic AM-4123 Shiatsu Neck Massager со ова сеопфатно упатство за употреба. Следете ги упатствата и мерките на претпазливост за да избегнете повреда и да обезбедите правилна работа. Чувајте го ова упатство за идна референца.

Упатство за употреба и информации за гаранција за хомедикс NMS-300 шијацу масер за врат

Овој прирачник со упатства за серијата HoMedics Shiatsu Neck Massager NMS-300 обезбедува безбедносни мерки на претпазливост и информации за гаранцијата за правилна употреба. Чувајте се себеси и вашите најблиски безбедни следејќи ги дадените упатства.