Инструкции за одвлажнувач ALORAIR Sentinel HDi90

PureAiro HEPA Max 770 Air Scrubber Instruction Manual Model#: Sentinel HDi90 Напојување: 110/120VAC, 60 Hz, 5.5–Amps Термички заштитени мотори Средство за ладење: R410a, 24.3 унци Максимален дизајн притисок: 35 Bar Висока страна…………… 15 Bar Капацитет на ниска страна: 90 PPD @ 80°F, 60% RH Сериски број: S01055 Произведено во НР Кина датум: Производство 2019 -01-09 КОНФОРМИРА СО UL STD.507…