Упатство за употреба на ALORAIR Sentinel HDi90 Deumdifier with Pump

ALORAIR Sentinel HDi90 Dehumidifier with Pump Warranty Registration Congratulations on purchasing a new Sentinel Dehumidifier. Your new dehumidifier comes with an extended warranty plan. To register, simply fill out and return the warranty form provided in your dehumidifier box. Be sure to note your dehumidifier serial number as you will need it for registration. Safety …

Инструкции за одвлажнувач ALORAIR Sentinel HDi90

PureAiro HEPA Max 770 Air Scrubber Instruction Manual Model#: Sentinel HDi90 Напојување: 110/120VAC, 60 Hz, 5.5–Amps Термички заштитени мотори Средство за ладење: R410a, 24.3 унци Максимален дизајн притисок: 35 Bar Висока страна…………… 15 Bar Капацитет на ниска страна: 90 PPD @ 80°F, 60% RH Сериски број: S01055 Произведено во НР Кина датум: Производство 2019 -01-09 КОНФОРМИРА СО UL STD.507…

Упатство за употреба на ALORAIR Sentinel HDi90 Подрумски одвлажнувач со пумпа

Sentinel HDi90 Basement Deumdifier with Pump Упатство за употреба AlorAir Solutions INC. Регистрација на гаранција Ви честитаме за купувањето на нов одвлажнувач Sentinel. Вашиот нов одвлажнувач доаѓа со план за продолжена гаранција. За да се регистрирате, едноставно пополнете и вратете го…

Водич за инсталација ALORAIR Sentinel HDi90

ALORAIR Sentinel HDi90 Водич за инсталација Регистрација на гаранција Ви честитаме за купувањето на нов Sentinel одвлажнувач. Вашиот нов одвлажнувач доаѓа со широк гарантен план. За да се регистрирате, едноставно пополнете го и вратете го формуларот за гаранција даден во вашата кутија за одвлажнување. Забележете го серискиот број на вашиот одвлажнувач бидејќи ќе ви треба за регистрација. Забелешки за безбедност…