Инструкции за одвлажнување ALORAIR Sentinel HD90

Одвлажнувач ALORAIR Sentinel HD90 Модел бр.: Sentinel HD90 Напојување: 110/120VAC, 60 Hz, 5.56 Amps Термички заштитени мотори Течност за ладење: R410a, 21.9 унци Максимален дизајн притисок: 35 бари висока страна 15 бари ниска страна Капацитет: 90 PPD 80˚F, 60% RH Сериски број: S01060 Произведено во НР Кина