Инструкции за одвлажнување ALORAIR Sentinel HD90

Одвлажнувач ALORAIR Sentinel HD90 Модел бр.: Sentinel HD90 Напојување: 110/120VAC, 60 Hz, 5.56 Amps Термички заштитени мотори Течност за ладење: R410a, 21.9 унци Максимален дизајн притисок: 35 бари висока страна 15 бари ниска страна Капацитет: 90 PPD 80˚F, 60% RH Сериски број: S01060 Произведено во НР Кина

Кориснички прирачник ALORAIR Sentinel HD90 Energy Star Basement & Crawl Space Dehumidifier

ALORAIR Sentinel HD90 Energy Star Подрум иamp; Регистрација за гаранција за одвлажнувач Crawl Space Честитки за купувањето на нов одвлажнувач Sentinel HD90. Вашиот нов одвлажнувач доаѓа со план за продолжена гаранција. За да се регистрирате, едноставно пополнете и вратете ја гарантната картичка дадена во вашата кутија за одвлажнување. Забележете го серискиот број на вашиот одвлажнувач бидејќи ќе…

Упатство за употреба на конвенционален одвлажнувач ALORAIR Sentinel HD90

Конвенционален одвлажнувач ALORAIR Sentinel HD90 Прирачник за корисникот Регистрација на гаранција Ви честитаме за купувањето на нов одвлажнувач Sentinel HD90. Вашиот нов одвлажнувач доаѓа со обемна гаранција. За да се регистрирате, едноставно пополнете и вратете ја гарантната картичка дадена во вашата кутија за одвлажнување. Забележете го серискиот број на вашиот одвлажнувач бидејќи ќе ви треба за…