Apple Watch Series SE 44mm 2022 Упатство за употреба на паметен часовник

Apple Watch Series SE 44mm 2022 Smart Watch Пред да го користите Apple Watch, повторноview Упатството за користење на Apple Watch на support.apple.com/guide/watch. Може да користите и Apple Books за да го преземете водичот (каде што е достапно). Чувајте ја документацијата за идна референца. Безбедност и ракување Видете „Безбедност и ракување“ во Упатството за употреба на Apple Watch. Apple Watch, неговите оперативни системи и здравствените сензори не се…