Упатство за употреба на безжична тенка тастатура со ножици со целосна големина на INSIGNIA NS-PK4KBB23-C

Овој водич за брзо поставување дава упатства за безжичната тенка тастатура со ножици Insignia NS-PK4KBB23-C со целосна големина, која се одликува со поврзување во двоен режим, батерија што се полни и дизајн на ножици за тивко пишување. Вклучува и копчиња за кратенки и компатибилност со различни уреди.

Упатство за употреба на безжична тенка тастатура со ножици со целосна големина INSIGNIA NS-PK4KBB23

Дознајте сè за карактеристиките и функционалностите на Insignia NS-PK4KBB23 Wireless Slim тастатурата со ножици со целосна големина со ова сеопфатно упатство за корисникот. Откријте како да се поврзете безжично користејќи Bluetooth или USB, да ги контролирате аудио функциите и да ја наполните батеријата на тастатурата. Компатибилна со уреди со Windows, macOS и Android, оваа тастатура има и LED индикатори и подлога за броеви со целосна големина за прецизно внесување податоци. Започнете брзо со вклучениот USB-C кабел за полнење и нано-приемник.

Упатство за употреба на тастатура со безжична позадинско осветлување PERIBOARD-718 PERIBOARD-XNUMX

Научете како да ја поврзете и полните вашата PERIBOARD-718 безжична тастатура со позадинско полнење со ножици со ова упатство за употреба. Вклучува илустрации на производи и предупредување FCC. Обезбедете правилна употреба со корисни совети.

Упатство за употреба на тастатура со безжична позадинско осветлување PERIBOARD-733 PERIBOARD-XNUMX

Научете како да ја поврзете и полните вашата безжична тастатура со ножици за полнење со позадинско осветлување perixx PERIBOARD-733 со упатството за употреба. Усогласена со FCC, оваа тастатура е безжично и решение за полнење за вашите потреби за пишување. Добијте јасни упатства за тоа како лесно да ја користите оваа тастатура.