HOMEDICS SBM-179H-GB Shiatsu Massager за грб и рамо со упатства

Ова упатство е наменето за Homedics SBM-179H-GB Shiatsu Massager за грб и рамена. Вклучува важни безбедносни мерки на претпазливост, упатства за употреба и одржување и информации за намената за употреба на производот. Погоден за деца на возраст од 8 и повеќе години и за оние со намалени физички способности. Чувајте го подалеку од влага и користете додатоци кои не се препорачани од Homedics.