Упатство за сопственик на JBL SB160 CINEMA 2.1 канален звучник со безжичен сабвуфер

Упатството за корисникот на JBL SB160 CINEMA CINEMA 2.1 каналната лента со безжичен сабвуфер обезбедува чекор-по-чекор инструкции за поставување и поврзување на лентата за звук со вашиот телевизор и други уреди, давајќи ви извонредно звучно искуство во системот за домашна забава.