Упатство за употреба на SAMSUNG EJ-P5450 Pen Pro Styluses Pen For Galaxy Device

SAMSUNG EJ-P5450 Pen Pro Styluses Pen For Galaxy Device Copyright  2021 Samsung Electronics America, Inc. Bluetooth is a registered trademark of Bluetooth SIG, Inc. worldwide. Other marks are the property of their respective owners. Your device contains magnets. Keep a safe distance between your device and objects that may be affected by magnets suchas credit …

Прирачник за корисникот на SAMSUNG VS15A6031R4 Jet 60 Turbo правосмукалка со Jet Fit Brush

работа во progess VS15A6031R4 турбо правосмукалка Jet 60 со правосмукалка со четка Jet Fit Упатство за употреба VS15A60**** · Пред да ракувате со овој уред, ве молиме внимателно прочитајте ги упатствата. · Само за внатрешна употреба. Корпа за ѓубре и филтер Микро филтер што се пере Метален мрежест филтер за решетка Корпа за ѓубре На ѕид држач за вакуум Дел за полнење Држач за дополнителна опрема Полнач за батерии Главна моќност…

Упатство за користење таблет SAMSUNG SM-T733

Таблет SAMSUNG SM-T733 Прочитајте го овој документ пред да ракувате со мобилниот уред, додатоците или софтверот (дефинирани колективно и индивидуално како „Производ“) и чувајте го за идна референца. Овој документ содржи важни правила и услови. Електронското прифаќање, отворањето на пакувањето, употребата или задржувањето на Производот претставува прифаќање на овие Услови и правила. Посетете ја www.samsung.com/us за да…

Упатство за употреба на паметен телефон за крикет SAMSUNG Galaxy A32 5G

SAMSUNG Galaxy A32 5G крикет паметен телефон Запознавање со поставувањето на вашиот телефон Galaxy A32 5G Вметнување SIM/microSD картичка Користете ја алатката SIM за да ја отворите фиоката за SIM/microSD картичка. Ставете ја SIM-картичката и опционалната microSD-картичка (одделно се продава) во фиоката со златните контакти свртени надолу. Пред да го вклучите телефонот, наполнете…

Упатство за употреба на паметен телефон SAMSUNG A32

Брзо упатство за паметен телефон A32 отпечатено во Кореја GH68-53204A Galaxy A52 5G Инсталирајте ја вашата SIM-картичка 1. Најдете ја фиоката за SIM картичката. 2. Вметнете ја и турнете ја иглата за исфрлање на SIM во дупката покрај фиоката за SIM картичката. 3. Извлечете ја фиоката за картички. 4. Вметнете ја нано-SIM картичката во фиоката со златна ...

Упатство за употреба на паметен телефон за крикет SAMSUNG Galaxy A02s

работата е во тек Водич за брз почеток Galaxy A02s Крикет паметен телефон Galaxy A02s Запознавање со страничното копче Galaxy A1s Копче за вклучување/исклучување на јачината на звукот на камерата SIM/microSDTM фиока за картичка Полнење/порта за податоци Камери и блиц Поставување телефон Вметнување SIM/microSD-картичка 2. Користете ја SIM алатка за отворање на фиоката за SIM/microSD картичка. XNUMX. Поставете ја SIM картичката и…

Упатство за употреба на паметен телефон SAMSUNG A42

Водич за брз упатување за паметен телефон A42 отпечатен во Кореја GH68-53271A Samsung Care Samsung Premium Care Изберете го времето и местото и член на тимот ќе ве сретне за да го поставите, отстраните проблемите, да го поправите или замените вашиот производ. Посетете Samsung.com/us/support/premium-care за да се регистрирате. Запознајте го вашиот производ Посетете ја Samsung.com/us/support или преземете ја апликацијата Samsung Членови Play Store Samsung…

Упатство за употреба на паметен телефон SAMSUNG A12

Упатство за употреба за паметен телефон SAMSUNG A12 Samsung Care Запознајте се со вашиот производ Посетете ја Samsung.com/us/support или преземете ја апликацијата Samsung Members Контактирајте со нас Прашања Посетете нè.community.samsung.com за прашања Добијте поддршка Јавете се на 1.800.SAMSUNG за поддршка Локации на услуги Најдете локација на услугата во ваша близина на Samsung.com/us/support/service/locations Дознајте повеќе Инсталирајте ја вашата SIM-картичка Вашата SIM-картичка можеби е претходно инсталирана. …

Упатство за употреба на паметен телефон SAMSUNG A52

Водич за брз упатување за паметен телефон A52 отпечатен во Кореја GH68-53234A Samsung Care Запознајте го вашиот производ Посетете ја Samsung.com/us/support или преземете ја апликацијата Samsung Членови Play Store Членови на Samsung Контактирајте со нас Прашања? Посетете нè.community.samsung.com за прашања Добијте поддршка Јавете се на 1.800.SAMSUNG за поддршка Локации на услуги Најдете локација за услуга во ваша близина на Samsung.com/us/support/service/locations Дознајте повеќе Совети за поставки…

Упатство за употреба на паметен телефон SAMSUNG A02s

Брзо упатство за паметен телефон A02s отпечатено во Кореја GH68-53184A Samsung Care Запознајте го вашиот производ Посетете ја Samsung.com/us/support или преземете ја апликацијата Samsung Членови Play Store Членови на Samsung Контактирајте со нас Прашања? Посетете ја нас.community.samsung.com за прашања Добијте поддршка Јавете се на 1.800.SAMSUNG за поддршка Локации на услуги Најдете локација за услуга во ваша близина на Samsung.com/us/support/service/locations Дознајте повеќе Поставки Помош…