Прирачник за користење на boAt Rockerz 255 ARC безжичен Bluetooth за вратот

Научете како да го користите boAt Rockerz 255 ARC Wireless Bluetooth Neckband со ова сеопфатно упатство за употреба. Најдете инструкции за вклучување/исклучување, поврзување со уреди и основни функции. Вклучува содржина на пакетот и производview. Совршен за сопствениците на лентата за врат Rockerz 255 ARC.