Упатство за корисникот Homedics FAC-HY100-EU Refresh Hydrafacial Cleansing Tool

Научете како да го користите Homedics FAC-HY100-EU Refresh Hydrafacial Cleansing Tool за третмани со хидрадермоабразија во салонски стил дома. Ова упатство за корисникот објаснува како длабоко да ги исчистите порите и да ја хидрирате кожата за почист, посветлен тен со помош на технологијата за вакуум и хранлива водородна вода. Откријте ги карактеристиките на неговиот производ и упатствата за употреба.