Водич за инсталирање на грејач на рефлекторски панел на Honeywell

Упатство за инсталирање на грејач со рефлекторски панели Honeywell 1 Вовед Грејачот на рефлекторската плоча е дизајниран да се користи со детекторот за инфрацрвен гас Searchline Excel Cross Duct (видете го прирачникот 2104M0511 за дополнителни детали за овој систем). Рефлекторската плоча за грејач го заменува стандардниот двојно застаклен ретро-рефлектор во апликации каде што постои ризик од појава на кондензација на…