SOAR NCAA Mississippi Old Miss Rebels Shockbox LED безжичен Bluetooth звучник за корисникот

SOAR NCAA Mississippi Old Miss Rebels Shockbox LED безжичен Bluetooth звучник Спецификации ТЕХНОЛОГИЈА НА ПОВРЗУВАЊЕ: Bluetooth, USB ТИП ЗВУЧНИК: Bluetooth МАРКА: SOAR ИМЕ МОДЕЛ: Shockbox LED Bluetooth звучник ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА ЗА ПРОИЗВОД: Музика, CampИНГ BLUETOOTH: 5.0 БЕЗЖИЧЕН ОПСЕГ: 30 стапки. ВРЕМЕ ЗА РАЗГОВОР: 5 часа БОЈА: Боја на тимот ДИМЕНЗИИ НА ПАКЕТ НА СТАВКИ LXWXH: ‎7.01 x…