JVC RA-E611B-DAB DAB+-FM Упатство за дигитално радио

Научете како да ги користите дигиталните радија RA-E611B-DAB и RA-E611W-DAB DAB+-FM со ова упатство за употреба. Откријте функции како BestTuneTM, претходно поставена функција, функција на часовник и прилагодување на позадинското осветлување на екранот за удобност на корисникот. Дознајте како да го напојувате вашето радио или со електрична мрежа или со батерија.