Водич за инсталација на слушалки за безжични игри JBL Quantum 610

Quantum 610 Wireless Gaming Headset Упатство за инсталирање JBL QuantumENGINE Преземете JBL QuantumENGINE за да добиете целосен пристап до функциите на вашите JBL Quantum слушалки - од калибрација на слушалките до прилагодување на 3D аудио за да одговараат на вашиот слух, од создавање приспособени RGB светлосни ефекти до одредување на тоа како е стрелката на микрофонот. тон работи. JBLquantum.com/engine Барања за софтвер Платформа: Windows 10…