Упатство за употреба на SAMSUNG QM98T-B 98 инчен UHD самостоен екран со паметни знаци

M98T-B 98 инчен UHD самостоен паметен екран со знаци Упатство за употреба Инчен UHD самостоен екран со паметни знаци * Бојата и изгледот може да се разликуваат во зависност од производот, а содржината во прирачникот може да се промени без претходна најава за да се подобрат перформансите. * Преземете го упатството за корисникот од следниот Samsung Webсајт…