PURe geaR 10655PG PureBoom Rugged Wireless Mini Speaker User Manual

The 10655PG PureBoom Rugged Wireless Mini Speaker user manual provides instructions for connecting and pairing the portable speaker via Bluetooth. Learn how to enjoy high-quality sound and play music from an SD card with this rugged and durable speaker. Access troubleshooting information in the user manual.

PURE geaR 63871PG Брз магнетен безжичен полнач со вградена киксна подлога за користење

Откријте ги спецификациите и упатствата за правилна употреба за брзиот магнетен безжичен полнач 63871PG со вграден држач за потпирач. Чувајте ги вашите уреди безбедни и уживајте во брзото и практично полнење со овој сигурен безжичен полнач. Дознајте повеќе сега.

Упатство за употреба на PURE geaR PureBoom Mighty Mini Wireless Speaker

Откријте го разноврсниот безжичен звучник PureBoom Mighty Mini (модел 09969PG) дизајниран за пренослива репродукција на аудио. Со поврзување со Bluetooth, солидна градба и батерија што се полни, лесно поврзете ја со вашите уреди и уживајте во часовите за играње. Истражете ги неговите карактеристики, вклучувајќи ги и можностите за звучник без раце и спарување на два звучници за подобрено аудио искуство. Искусете ја слободата на безжичниот звук со безжичниот звучник PureBoom Mighty Mini.

PURE geaR Magnetic Wireless Car Charger User Manual

Упатството за употреба Magnetic Wireless Car Charger (10470PG) дава спецификации, упатства и мерки на претпазливост за безбедно користење. Научете како да го прикачите отворот за вентилација или вшмукување и да го користите полначот со куќиштата MagSafe. Чувајте ги кредитните картички подалеку од подлогата за полнење и одржувајте растојание од медицинските уреди. Обезбедете соодветна вентилација и избегнувајте директна топлина или средини со висока влажност. Безбедно наполнете го вашиот Apple iPhone со овој висококвалитетен безжичен полнач за автомобил.

Упатство за употреба на PURE geaR 10262PG PureBoom Bluetooth звучник

Научете како да го користите Bluetooth звучникот 10262PG PureBoom со ова упатство за употреба. Откријте ги неговите напредни функции, вклучувајќи Bluetooth 5.0, репродукција на музика со TF картичка и USB, како и поддршка за повици без користење раце. Отстранете ги вообичаените проблеми и наполнете го безбедно со вклучениот кабел Type-C.

PURE geaR 63900PG 15W Брзо магнетно безжично полнење подлога за полнење

Научете како да ја користите подлогата за брзо магнетно безжично полнење 63900PG 15W со ова упатство за употреба. Откријте ги спецификациите, мерките на претпазливост и изјавата за изложеност на радијација на FCC за да обезбедите безбедно и ефективно полнење. Компатибилен со MagSafe® куќишта, овој производ PURE geaR е практично решение за брзо безжично полнење.

Pure Gear 09514PG Fast Wireless Charger User Manual

Научете како да го користите брзиот безжичен полнач PureGear 09514PG со ова упатство за употреба. Оваа подлога за полнење поддржува уреди со овозможен Qi и може да испорача енергија до 15 W. Прочитајте за спецификациите, упатствата и едногодишната ограничена гаранција пред да го користите производот. Внимание: Да се ​​чува подалеку од магнетни материјали и медицински помагала за имплантирање. Потребен е адаптер за напојување USB-C од 20W за брзо безжично полнење (не е вклучено).

Упатство за употреба на PURE geaR 09803PG Fast Wireless Charger

Научете како да го користите брзиот безжичен полнач 09803PG и 09925PG со ова упатство за употреба. Добијте спецификации, упатства и безбедносни информации за оптимална употреба. Овој магнетен безжичен полнач е компатибилен со MagSafe® уреди и уреди со овозможен Qi. Покриено со едногодишна ограничена гаранција од PureGear.

Инструкции за магнетен безжичен полнач за автомобил PURE geaR

Дознајте повеќе за магнетниот безжичен полнач за автомобили YJW-09813PG од PURE geaR. Ова упатство за употреба дава спецификации, упатства и предупредувања за безбедно користење на полначот. Со влез USB-C и излез до 15W, тој е компатибилен со MagSafe футроли за практично полнење во движење. Компатибилен со FCC за безбедна употреба.

Инструкции за магнетен безжичен полнач PURE geaR Duo

Научете како да го користите магнетниот безжичен полнач YJW-09812PG Duo со овие упатства кои лесно се следат. Овој полнач има цврсто сино индикаторско светло при полнење и работи со MagSafe футроли за уредите на Apple iPhone®. Компатибилен со FCC и погоден за полнење и на Airpods.