JBL EON712 Упатство за употреба на 12-инчен звучник со напојување со PA

Ова упатство за корисникот опфаќа безбедносни упатства, информации за нега и чистење, како и известување за WEEE за серијата JBL EON712 од 12-инчни PA звучници со напојување. Научете како да избегнете оштетување од влага и прекумерни нивоа на SPL за да ги одржувате вашите најдобри перформанси на звучникот.