Nakamichi NRO-D1500.1 Моно-блок напојување од класа-D Ampживотен прирачник за корисник

NRO-D1500.1 Упатство за употреба CLASS-D MONOBLOCK POWER AMPLIFIER nakamichicaraudio.com nakamichi.global nakamichi.caraudio ВОВЕД Ви благодариме што го купивте нашиот производ Накамичи и топло ви посакуваме добредојде во семејството Накамичи! Чувајте ја вашата оригинална фактура и потврда за купување на безбедно место во случај на идни барања за сервисирање и гаранција. Може да контактирате и со вашиот…

АВСТРАЛИЈАНСКИ МОНИТОР ESP Серија ES480P Моќ Ampживотен прирачник за корисник

АВСТРАЛИЈАНСКИ МОНИТОР ESP Серија ES480P Моќ Ampлифиер ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНФОРМАЦИИ Прочитајте ги и чувајте ги овие упатства. Не ги фрлајте. Внимавајте на сите предупредувања Следете ги сите инструкции Оваа опрема не е погодна за употреба на локации каде што веројатно има деца. Користете само во затворени простории. Не користете на отворено Работете ја оваа опрема само на…

JADE PAP-180 Јавна адреса Моќ Ampпоживи инструкции

МОЌНОСТ НА ЈАВНА АДРЕСА AMPLIFIER PAP-180 PAP-350 PAP-450 ЗАБЕЛЕШКИ A. Ве молиме внимателно прочитајте ги приложените документи пред да го користите уредот и чувајте го ова упатство за ваша референца. B. Ве молиме користете го оригиналното пакување ако уредот треба да се транспортира. Никогаш не го отстранувајте серискиот бар-код од уредот бидејќи тоа би ја поништило гаранцијата. …

АВСТРАЛИЈАНСКИ МОНИТОР ES2120P Моќност Ampпоживо Водич за инсталација

АВСТРАЛИЈАНСКИ МОНИТОР ES2120P Моќност Ampлифиер ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНФОРМАЦИИ Прочитајте ги овие упатства. Чувајте ги овие упатства. Внимавајте на сите предупредувања. Следете ги сите инструкции. Не користете го овој апарат во близина на вода. Чистете само со сува крпа. Не блокирајте ги отворите за вентилација. Инсталирајте во согласност со упатствата на производителот. Не монтирајте во близина на извори на топлина како што се радијатори,…

Моќност од серијата AtlasIED IPX Ampпоживо Упатство за корисник

Моќност од серијата AtlasIED IPX AmpУпатство за лајфиер Откако IPX крајната точка ќе се поврзе на мрежата, потребна е IP адресата за пристап до WebКориснички интерфејс (Web Кориснички интерфејс) за конфигурација на крајната точка. Неколку вообичаени методи за одредување на IP адресата на единицата вклучуваат: View инсталираниот DHCP сервер и поклопете ја MAC адресата на крајната точка на…

BLAZE PowerZone 252 Моќ Ampживотен прирачник за корисник

BLAZE PowerZone 252 Моќ Amplifier Технички и безбедносни известувања Ве молиме прочитајте ги следните важни технички, безбедносни и еколошки известувања пред да го инсталирате и користите вашиот ampлафикатор. Технички известувања Сите разумни проектни и инженерски чекори се преземени за да се осигура дека овие ampлајфикаторите секогаш работат задоволително во нивната наменета примена и околина и ќе обезбедат соодветни нивоа…

BLAZE PowerZone Connect 122 Power Ampживотен прирачник за корисник

BLAZE PowerZone Connect 122 Power Amplifier Упатство за употреба Водич за брз почеток Регистрирајте го вашиот производ за понатамошна поддршка и преземете го целосниот прирачник за употреба на: www.philips.com/support Отстранете го напојувањето на капакот на објективот Фокусирајте го копчето за прилагодување Копчиња Bluetooth звучник Безжично пресликување на екранот Безжично пресликување на екранот Прочитајте повеќе за ова упатство & Преземете PDF:

BLAZE PowerZone 1004 Моќ Ampпоживо Упатство за корисник

BLAZE PowerZone 1004 Моќ Amplifier Упатство за употреба Содржина на картон Ampзаградна единица Излезен конектор x 1 или 2 Мрежен кабел за напојување Лепливи гумени стапала x 4 влезен конектор x 1 или 2 пакет документи GPIO приклучок конектор Rack Ears (PowerZone 1004) Поврзувања Функции на DIP прекинувач SWITCH OFF↓ ON↑ 1Z режим Канал…

BLAZE PowerZone Connect 504 Power Ampпоживо Водич за инсталација

BLAZE PowerZone Connect 504 Power AmpТехнички и безбедносни известувања прочитајте ги следните важни технички, безбедносни и еколошки известувања пред да го инсталирате и користите вашиот ampлафикатор. Технички известувања Сите разумни проектни и инженерски чекори се преземени за да се осигура дека овие ampлажителите секогаш…

BLAZE PowerZone 252 2 x 125 Watt Моќност Ampпоживо Водич за инсталација

PowerZone 252 2 x 125 Watt Моќност AmpВОДИЧ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА на lifier / ПРИРАЧНИК ЗА КОРИСНИК PowerZone 252 • PowerZone 504 • PowerZone 1004 Технички и безбедносни известувања Ве молиме прочитајте ги следните важни технички, безбедносни и еколошки известувања пред да го инсталирате и користите вашиот ampлафикатор. Технички известувања Преземени се сите разумни проектни и инженерски чекори за да се осигура дека…