anko Упатство за мат и гуми за џвакање за свирење пијано

Научете како да го составите и користите подлогата и гума за џвакање за пијано Anko Play со ова сеопфатно упатство за употреба. Вклучува упатства за инсталирање и замена на батеријата. Чувајте за идна референца.