Прирачник за инструкции на PHLIPS DDLE801 на контролорот за затемнување на предниот раб

Научете како да инсталирате и ракувате со DDLE801 Leading Edge Dimmer Controller со овие сеопфатни упатства за инсталација. Проверете дали вашиот уред е правилно инсталиран од квалификуван електричар и тестирајте го секој lamp и комбинација на затемнувачи за компатибилност. Следете ги упатствата на IEC 60364 за системи за автоматизација и контрола на зградите. Започнете со DDLE801 денес.

Упатство за употреба на PHLIPS Dawn CL258 LED светло сива боја на таванот

Ова упатство за корисникот е за Dawn CL258 LED таванско светло во сива боја. Опфатените броеви на моделот на производот се 9290025/50, 9290025/49 и 9290025/48. Произведено од Philips, ова LED таванско светло е висококвалитетно решение за осветлување. Одржувајте го вашиот простор осветлен со овој производ кој е лесен за употреба.

Philips Audio T5505 Wireless Earbuds-Complete Features/Instruction прирачник

Научете сè што треба да знаете за безжичните слушалки Philips Audio T5505 со ова упатство за употреба. Откријте ги карактеристиките, спецификациите и упатствата за безбедност на слухот за да обезбедите оптимални перформанси. Чувајте ги слушалките во врвна состојба со следење на советите и мерките на претпазливост за одржување. Совршен за секој кој сака да го искористи максимумот од нивното полнење, слушалките, безжичното и аудио искуството.

Упатство за корисникот PHLIPS Steam Iron

Ова упатство за употреба за серијата Philips GC4500 дава детални упатства за користење на пеглата, вклучувајќи ги поставките за температура и препораките за типот на вода. Чувајте ги и прирачникот и важните информативни летоци за идна референца. Регистрирајте го вашиот производ на Philips.com/welcome за да добиете поддршка.

Упатство за употреба PHLIPS PicoPix Nano Mini проектор

Упатството за употреба на PHLIPS PicoPix Nano Mini Projector (PPX120) дава детални упатства за безбедно и ефективно работење. Дознајте за главните моменти на производот, безжичното пресликување на екранот и повеќе. Регистрирајте го вашиот производ на Philips за поддршка.