pendoo 32814564 Упатство за употреба на машина за вакуумски заптивки

Упатство за употреба на машината за вшмукување со правосмукалка Топли совети За ваша безбедност, отворете го горниот капак од двете страни на машината, НИКОГАШ не допирајте ја жолтата лента за запечатување за да спречите изгореници, особено по запечатувањето. Осигурајте се дека користите кеси за запечатување специјално дизајнирани за вакуумски системи за запечатување храна со текстура на едната или двете страни; …