anko I004775 Упатство за користење на паметна тава и навалена камера за Wi-Fi

Ова упатство за корисникот го опфаќа поставувањето и користењето на Wi-Fi Smart Pan и Tilt Camera I004775, вклучувајќи подготовка за поврзување, инсталирање на апликацијата Mirabella Genio и вметнување Micro SD-картичка. Научете како да го извлечете максимумот од вашиот фотоапарат со овој сеопфатен водич.

Упатство за употреба на Eddyfi Technologies Spectrum 45 Pan and Tilt Camera

Научете како да ракувате и одржувате со вашиот Eddyfi Technologies Spectrum 45 Pan and Tilt Camera со нашето упатство за употреба. Овој индустриски систем за видео камери располага со фокус, тава, навалување и длабочина од 60 метри (200 стапки) за проверка на цевките и сурови индустриски средини. Направен од елоксиран алуминиум од морски квалитет или нерѓосувачки челик, може да се интегрира во поголем систем или да се користи како капка камера/статички систем.

vtech LF2911 Упатство за употреба на пан и навалена камера со висока дефиниција

Најдете важни безбедносни инструкции и упатства за корисникот за LF2911 High Definition Pan and Tilt Camera, исто така познат како 80-2755-00 или EW780-2755-00. Научете како да ја поставите и користите камерата, како и важни безбедносни мерки што треба да ги следите за да го намалите ризикот од повреда или оштетување. Чувајте го ова упатство за идна референца.

vtech VM901 Пан и навалена камера Упатство за употреба

Learn all about the VTech Wi-Fi HD Video Monitor with pan and tilt capabilities, model numbers 80-1957-00 and 80-1957-01, through this user manual. Discover how to connect the baby unit to your home wireless network, stream live video and audio, and monitor your baby from your smartphone or mobile tablet using the MyVTech Baby 1080p app. Keep your baby close even when you're away with this high-quality video monitor.