anko 43220991 Упатство за употреба на Paint Your Own Horse

Научете како да го користите комплетот Anko 43220991 Paint Your Own Horse со овие упатства кои лесно се следат. Откријте совети и трикови за да создадете уникатни дизајни и да останете безбедни додека сликате. Чувајте ја кутијата во близина за инспирација. Предупредување: опасност од гушење и дамки.