Упатство за употреба за миење машини за полнење Midea

УПАТСТВО ЗА КОРИСНИЧКИ ПРИРАЧНИК И УПАТСТВА ЗА ИНСТАЛАЦИЈА мијалник со врвно полнење Бесплатно продолжување* на оригиналниот ограничен гарантен период од 3 месеци! Едноставно испратете слика од вашиот доказ за купување на: 1-844-224-1614 *Продолжувањето на гаранцијата е за три месеци веднаш по завршувањето на оригиналниот гарантен период на производот. БРОЈ НА МОДЕЛИТЕ MLV45N1BWW MLV45N3BWW www.midea.com Напојување: 120V Фреквенција: 60Hz Капацитет: 4.5 cu ft Предупредување: Пред употреба…