Упатство за употреба на стоечко биро од серијата INSIGNIA NS-SDSK

Научете како да го составувате и користите стоечкото биро од серијата Insignia NS-SDSK со ова упатство за корисникот. Моделите NS-SDSK-AK, NS-SDSK-AK-C, NS-SDSK-BL и NS-SDSK-BL-C имаат електрично прилагодување на висината, управување со кабли и стабилна работна површина. Совршено е за седење или стоење, со работна површина која носи до 110 фунти. Изберете помеѓу црни или махагони бои.