Упатство за употреба на ѕиден полнач со три порти INSIGNIA NS-PW3X1A1C2W22

INSIGNIA NS-PW3X1A1C2W22 3-портен ѕиден полнач ПАКЕТ СОДРЖИНА Полнач за напојување Водич за брзо поставување КАРАКТЕРИСТИКИ Вкупен излез од 112 вати за полнење на три уреди одеднаш Вкупен излез од 100 вати со двојни USB-C порти Испорака на енергија брзо ги полни вашите уреди со стандардни USB 12-watt -Приклучокот го полни вашиот уред во исто време · Приклучокот што се преклопува лесно се става во џеб или…