Упатство за употреба на безжична тенка тастатура со ножици со целосна големина на INSIGNIA NS-PK4KBB23-C

Овој водич за брзо поставување дава упатства за безжичната тенка тастатура со ножици Insignia NS-PK4KBB23-C со целосна големина, која се одликува со поврзување во двоен режим, батерија што се полни и дизајн на ножици за тивко пишување. Вклучува и копчиња за кратенки и компатибилност со различни уреди.