INGSIGUG NS-PA3UVG Упатство за употреба на адаптер за USB во VGA

INGSIGUG NS-PA3UVG USB во VGA адаптер Упатство за употреба ПАКЕТ СОДРЖИНА Упатство за брзо поставување USB 3.0 во VGA адаптер КАРАКТЕРИСТИКИ Едноставен начин за поврзување на вашиот компјутер со VGA дисплеј Огледала или продолжување на екранот на втор монитор за подобри презентации и мултитаскинг Поддржува резолуции до 2048 × 1152 на 60 Hz за…

Упатство за употреба на адаптер за USB во VGA на INSIGNIA NS-PA3UVG

INSIGNIA NS-PA3UVG USB во VGA адаптер ПАКЕТ СОДРЖИНА Упатство за брзо поставување USB 3.0 во VGA адаптер КАРАКТЕРИСТИКИ Едноставен начин за поврзување на вашиот компјутер со VGA дисплеј Огледала или продолжување на екранот на втор монитор за подобри презентации и мултитаскинг Поддржува резолуции до 2048 × 1152 на 60 Hz за висококвалитетно видео…