Упатство за употреба на хардверски комплет за замена на ѕиден носач INSIGNIA NS-HTBOLT1

Комплет за хардвер за замена на ѕиден носач INSIGNIA NS-HTBOLT1 КАРАКТЕРИСТИКИ Комплетен хардверски комплет за монтирање нов телевизор на постоечка носач на ѕид Поддржува телевизори до 90 инчи (мерење на дијагонала) или до 125 lbs. кога е инсталиран во согласност со упатствата за телевизор и за монтирање на ѕид Забелешка: НЕ вклучува хардвер за монтирање на држач за ТВ на…