Упатство за употреба на машина за миење садови INSIGNIA NS-DWH2SS8

INSIGNIA NS-DWH2SS8 Упатство за употреба на машина за миење садови Често поставувани прашања Прашање 1: Како да го исклучите одложувањето на стартувањето? За да го откажете одложениот почеток и да го започнете циклусот пред да заврши периодот на одложување: Отворете ја вратата, а потоа притиснете и задржете START/Cancel три секунди. ИЛИ притиснете Delay повеќепати додека на екранот повторно не се прикаже „Cr. …