Упатство за употреба на магнетна безжична подлога за полнење EATON U280M-005-10-BK

Откријте ја магнетната безжична подлога за полнење U280M-005-10-BK од Итон. Оваа подлога за полнење од 10 W е компатибилна со одредени модели на Apple iPhone и AirPods. Уживајте во практичното полнење без кабел со неговиот вграден USB-C конектор. Прочитајте го упатството за употреба за упатства за употреба и регистрирајте се за шанса да освоите бесплатен производ од серијата Eaton Tripp Lite.

Упатство за употреба со магнетна безжична подлога за полнење на GTL G903 3 во 1

Упатството за употреба со магнетна безжична подлога за полнење G903 3-во-1 дава упатства за тоа како да се полни iPhone, AirPods и iWatch истовремено. Со приклучок Type-C за напојување, лесно е да се користи. Прирачникот вклучува спецификации и предупредувања за да се обезбеди оптимална функција на производот.

Упатство за употреба со магнетна безжична подлога за полнење на GTL G901 3 во 1

Научете како да ја користите магнетната подлога за безжично полнење G901 3-во-1 со ова упатство за употреба. Полнете ги вашите iPhone, AirPods и iWatch истовремено со оваа удобна подлога за полнење. Опремен со магнетно безжично полнење и индикаторски светла за лесна употреба. Се препорачува за употреба со QC3.0 или PD адаптер. Спецификациите вклучуваат влезен волуменtage од 9V 2A и излезна моќност од 18W (Max). Вклучени се предупредувања за оптимални перформанси на полнење.

anko 43243440 Прирачник за инструкции за магнетна безжична подлога за полнење

Дознајте повеќе за магнетната безжична подлога за полнење Anko 43243440 со ова сеопфатно упатство за употреба. Најдете спецификации, белешки и 12-месечна гаранција за оваа разновидна подлога за полнење.

PURE geaR 63900PG 15W Брзо магнетно безжично полнење подлога за полнење

Научете како да ја користите подлогата за брзо магнетно безжично полнење 63900PG 15W со ова упатство за употреба. Откријте ги спецификациите, мерките на претпазливост и изјавата за изложеност на радијација на FCC за да обезбедите безбедно и ефективно полнење. Компатибилен со MagSafe® куќишта, овој производ PURE geaR е практично решение за брзо безжично полнење.

anko 43243471 Упатство за употреба на магнетна безжична подлога за полнење

Научете како да ја користите магнетната безжична подлога за полнење Anko 43243471 со ова упатство за употреба. Наполнете го секој компатибилен безжичен уред лесно со помош на кабелот USB-C и постигнете брзо полнење со адаптерот Quick Charge 3.0. Следете ги безбедносните мерки на претпазливост за да избегнете оштетување и потенцијални пречки за медицинските уреди.

Упатство за употреба на магнетна безжична подлога за полнење VINCI KSNY00XC

Научете како да ја користите магнетната безжична подлога за полнење KSNY00XC со ова упатство за употреба. Добијте детали за спецификациите, инсталацијата и важните белешки. Компатибилен со сите Qi стандардни уреди и поддржува брзо полнење кога се користи со стандарден адаптер за напојување со протокол PD.

Упатство за употреба на магнетна безжична подлога за полнење YiFeng M13 2 во 1

Научете како да ја користите магнетната безжична подлога за полнење M13 2 во 1 со ова упатство за употреба. Компатибилен со iPhone 13 и Apple Watch 7, оваа подлога полни два уреди одеднаш. Следете ги упатствата и решавајте ги сите проблеми за беспрекорно полнење.

Водич за инсталација на магнетна безжична подлога за полнење на DIGITUS DA-10080

Научете како ефикасно да го полните вашиот iPhone 12/13 со магнетната безжична подлога за полнење DIGITUS DA-10080. Овој индуктивен полнач, оптимизиран за технологијата Mag Safe на Apple, доаѓа со USB-C кабел за лесно поврзување. Дознајте повеќе за неговите карактеристики и компатибилност во упатството за употреба.

Упатство за употреба на магнетна безжична подлога за полнење CHOETECH T580-F

Научете како да ја користите магнетната безжична подлога за полнење CHOETECH T580-F со ова упатство за употреба. Компатибилен со уреди со овозможен Qi, брзото полнење бара адаптер за брзо полнење. Чувајте ги магнетните чип-картички и медицинските уреди на најмалку 20 см оддалеченост. FCC е во согласност со 18-месечна гаранција.