КОМПЛЕТ ЗА БЕЗЖИЧНА МАГНЕТНА ПРАВОАГОЛНА СВЕТЛИНА ЗА ВЛЕЧУВАЊЕ LOWES Упатство за употреба

КОМПЛЕТ ЗА БЕЗЖИЧНА МАГНЕТНА ПРАВОАГОЛНА СВЕТЛИНА ЗА ВЛЕЧУВАЊЕ LOWES Упатство за сопственикот Прочитајте го целото упатство пред да го користите овој производ! Комплет LED безжична магнетна правоаголна светилка за влечење за возила под 80 инчи во ширина Овој производ е наменет за привремена употреба за да обезбеди опашка lamp функција, како и индикација за запирање и вртење при влечење возило помалку…