anko 43245239 Инструкции за комплет за виси на ѕид Macrame Rainbow

Научете како да креирате прекрасно обесување на ѕид со виножито со комплетот за закачување на ѕид Macrame Rainbow Anko 43245239. Следете ги чекор-по-чекор инструкциите за да создадете неверојатен декор за вашиот дом. Произведено во Кина и достапно во Австралија и Нов Зеланд.