Упатство за употреба на лаптоп Apple MacBook Pro 13.3 инчи

Научете како да го користите вашиот MacBook Pro 13.3 инчен лаптоп со сеопфатното упатство за корисникот од Apple. Откријте Touch Bar, Touch ID, гестови со повеќе допир и повеќе. Започнете денес!