Упатство за употреба за безжични слушалки на уво JBL LIVE 400BT

Научете како да користите безжични слушалки за уво JBL LIVE 400BT со нашето упатство за употреба. Вклучува упатства за спарување Bluetooth, врски и функции на копчињата.