SOAR NCAA Mississippi Old Miss Rebels Shockbox LED безжичен Bluetooth звучник за корисникот

SOAR NCAA Mississippi Old Miss Rebels Shockbox LED безжичен Bluetooth звучник Спецификации ТЕХНОЛОГИЈА НА ПОВРЗУВАЊЕ: Bluetooth, USB ТИП ЗВУЧНИК: Bluetooth МАРКА: SOAR ИМЕ МОДЕЛ: Shockbox LED Bluetooth звучник ПРЕПОРАЧАНА УПОТРЕБА ЗА ПРОИЗВОД: Музика, CampИНГ BLUETOOTH: 5.0 БЕЗЖИЧЕН ОПСЕГ: 30 стапки. ВРЕМЕ ЗА РАЗГОВОР: 5 часа БОЈА: Боја на тимот ДИМЕНЗИИ НА ПАКЕТ НА СТАВКИ LXWXH: ‎7.01 x…

КОМПЛЕТ ЗА БЕЗЖИЧНА МАГНЕТНА ПРАВОАГОЛНА СВЕТЛИНА ЗА ВЛЕЧУВАЊЕ LOWES Упатство за употреба

КОМПЛЕТ ЗА БЕЗЖИЧНА МАГНЕТНА ПРАВОАГОЛНА СВЕТЛИНА ЗА ВЛЕЧУВАЊЕ LOWES Упатство за сопственикот Прочитајте го целото упатство пред да го користите овој производ! Комплет LED безжична магнетна правоаголна светилка за влечење за возила под 80 инчи во ширина Овој производ е наменет за привремена употреба за да обезбеди опашка lamp функција, како и индикација за запирање и вртење при влечење возило помалку…