Прирачник за користење на Apple Core i5 2.0 MacBook Pro за лаптоп компјутер

Apple Core i5 2.0 MacBook Pro Упатство за употреба на лаптоп компјутер Review упатството MacBook Pro Essentials пред да го користите вашиот MacBook Pro. View водичот на support.apple.com/guide/macbook-pro или преземете го од Apple Books (каде што е достапно). Чувајте ја документацијата за идна референца. Безбедност и ракување Видете „Безбедност, ракување и регулаторни информации“ во водичот MacBook Pro Essentials. Избегнувајте…

Упатство за користење на лаптоп компјутер за игри на ASUS RTL8822CE

Упатство за употреба на лаптоп компјутер за игри на ASUS RTL8822CE Горе View ЗАБЕЛЕШКА: Распоредот на тастатурата може да се разликува по регион или земја. Врвот view може исто така да се разликува по изглед во зависност од моделот на лаптоп компјутер Користење на нумеричката подлога (кај избраните модели) Притиснете и задржете секунда за да се префрлате помеѓу нумеричките копчиња или подлогата за допир. Допрете за да…

Упатство за употреба на лаптоп компјутер NORMANDE VSIM1001

Забелешки за лаптоп компјутер NORMANDE VSIM1001 Ова е електронски производ со висока густина; ве молиме не го расклопувајте сами. Избегнувајте силен удар и судир. Избегнувајте да го користите овој производ во следните средини Висока и ниска температура, влажност, прашина, со силна магнетна и долготрајна изложеност на сонце. Избришете ја лушпата на производот со нежно сува влажна памучна крпа; …

Упатство за употреба на лаптоп компјутерски компјутер Shenzhen Shuangshengda Technology DW156R7

УПАТСТВО ЗА КОРИСНИЧКИ Погрижете се да не ги блокирате отворите предвидени за вентилација Не притискајте или допирајте го панелот на екранот Не изложувајте го компјутерот на магнетни полиња Не ставајте го на нерамна или нестабилна работна површина Не изложувајте го компјутерот на дожд или влага НЕ затворете го вашиот тетратка, не изложувајте…