Упатство за употреба безжична тастатура на допир на AJAX 8706 Keypad

Упатството за користење на тастатурата ажурирано на 24 март 2021 година. Дизајниран за внатрешна употреба. Со овој уред, корисникот може да го вооружи и разоружа системот и да го види неговиот безбедносен статус. Тастатурата е заштитена од обиди да се погоди лозинката и може да вклучи тивок аларм…