Упатство за употреба за водоотпорни спортски слушалки JBL Endurance Peak за во уво

Спецификации за водоотпорни спортски слушалки за во уво JBL Endurance Peak: МАРКА: JBL ПОСТАВУВАЊЕ НА УВО: во уво БОЈА: црна ТЕХНОЛОГИЈА НА ПОВРЗУВАЊЕ: ФАКТОР НА ФОРМА НА БЛУТУТ: во уво ВОДООТПОРЕН: IPX7 РЕПРОПИРАЊЕ: 28 часа Вовед JPEAK слушалки со издржливост на црно се воздржува и се подготвува да настапи на повисоко ниво. Уживајте во удобноста на целосно…