JBL Professional JBL CSS8008200 mm (8 in) Звучници на таванот од комерцијална серија-комплетни карактеристики/Водич за инструкции

Откријте ги JBL Professional CSS8008200 mm (8 инчи) звучници од комерцијална серија на таванот со високи перформанси, совршени за пејџинг и музика во заднина во комерцијални средини. Со однапред склопен дизајн кој лесно се инсталира, челични решетки и повеќе опции за трансформатори, овој прифатлив звучник со двоен конус испорачува извонреден квалитет на звук со која било јачина. Совршен за употреба во продавници, ресторани, училишта и други објекти.