Инструкции за софтверот за функцијата за известување за неправилен ритам на Apple

Apple Inc. One Apple Park Way Cupertino, CA 95014, USA www.apple.com ИНДИКАЦИИ ЗА УПОТРЕБА Функцијата за известување за неправилен ритам (IRNF) е софтвер-on мобилна медицинска апликација која е наменета да се користи со Apple Watch. Функцијата го анализира пулсот…