Водич за инсталирање звучници на полица со Bluetooth INSIGNIA NS-HBTSS116

INSIGNIA NS-HBTSS116 Bluetooth Shelf Speakers  PACKAGE CONTENTS Speakers (2) 3.5mm audio cable RCA cable Speaker Wire Remote control with batteries Quick Setup Guide FEATURES Wirelessly stream from any Bluetooth device Volume, treble, and bass controls on the side panel NFC for easy Bluetooth paring High efficient energy saving design for low power consumption FIND YOUR …

Водич за инсталација на ѕиден полнач INSIGNIA NS-PWLG3 USB-C

ВОДИЧ ЗА БРЗО ПОСТАВУВАЊЕ USB-C Ѕиден полнач NS-PWLG3 / NS-PWLG3-C СОДРЖИНА НА ПАКЕТОТ Полнач за напојување USB-C кабел за полнење/синхронизација Водич за брзо поставување Пред да го користите вашиот нов производ, прочитајте ги овие упатства за да спречите каква било штета. КАРАКТЕРИСТИКИ Две USB-C порти за моќност до 100 W за брзо полнење на компатибилни уреди Една дополнителна USB-порта за полнење…

Упатство за употреба на INSIGNIA NS-EK17SG2 1.7 L електричен стаклен котел со инфузер за чај

INSIGNIA NS-EK17SG2 1.7 L Електричен стаклен котел со инфузер за чај ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ Прочитајте ги сите упатства пред употреба Пред да го поврзете котелот на напојувањето, проверете дали јачината на звукотtage означено на апаратот (под основата на котелот) одговара на томtagе во вашиот дом. Ако тоа не е случај, контактирајте со вашиот продавач и…

Прирачник за инструкции за магнетен кабел за полнење INSIGNIA NS-AWCB4CM-C

INSIGNIA NS-AWCB4CM-C Магнетен кабел за полнење КАРАКТЕРИСТИКИ Силиконскиот браник за управување со кабел останува на своето место дури и ако е набиен. Забелешка: Вашиот магнетен кабел за полнење е малку поголем од оригиналниот Apple® кабел за полнење за магнетен кабел за полнење Apple® Watch. ЗАВИТУВАЊЕ НА КАБЕЛОТ Завиткајте го кабелот околу браникот за управување со кабел до крај со…

INSIGNIA NS-PA3C6E Упатство за користење USB-C за адаптер за етернет

NS-PA3C6E USB-C на адаптер за етернет Упатство за употреба ПАКЕТ СОДРЖИНА УСБ-C во Гигабитен етернет адаптер за брзо поставување БАРАЊА СИСТЕМ БАРАЊА Windows® 10 32 битни и 64 битни, macOS 10.12 до 11.4 и компјутер со Хром 67 C порта Пред да го користите вашиот нов производ, прочитајте ги овие упатства за да спречите каква било штета. КАРАКТЕРИСТИКИ…

Упатство за употреба на INSIGNIA NS-APLWH2 Прочистувач на воздух во голема просторија

INSIGNIA NS-APLWH2 Прочистувач на воздух за голема просторија Упатство за употреба ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА РИЗИКОТ ОД ПОЖАР, ЕЛЕКТРИЧЕН УДАР ИЛИ ПОВРЕДА Користете го само во затворени простории. Не користете за друга цел освен опишана во ова упатство за корисникот. Користете само додатоци препорачани од производителот. Не користете со оштетен кабел или приклучок. Доколку апаратот е…

Водич за инсталирање на екран на проектор со фиксна рамка INSIGNIA NS-SCR120FIX19W

ВОДИЧ ЗА СТАПУВАЊЕ Екран на проектор со фиксна рамка NS-SCR120FIX19W / NS-SCR100FIX19WПред да го користите вашиот нов производ, прочитајте ги овие упатства за да спречите каква било штета. Содржина ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ Не го поставувајте производот на површина од гипс картон. Можете да го монтирате на површина од тули, бетонска површина и дрвена површина (дебелината на дрвото е повеќе од 0.5 инчи [12 mm]). …

INSIGNIA NS-HTVMFAB 19-39 инчен држач за ѕид со фиксна положба за телевизори Водич за инсталација

ВОДИЧ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА Ѕиден носач со фиксна положба за телевизори 19–39 инчи. NS-HTVMFABПред да го користите вашиот нов производ, прочитајте ги овие упатства за да спречите каква било штета. Безбедносни информации и спецификации ВНИМАНИЕ: ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА – ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ УПАТСТВА – ПРОЧИТАЈ ГО ЦЕЛИОТ ПРИРАЧНИК ПРЕД ДА ЈА КОРИСТЕТЕ Максимална тежина на ТВ: 35 lbs. (15.8 кг) Големина на екранот: 19 инчи до 39 ...

INSIGNIA NS-CZ50WH0 5 или 7 Cu. Ft. Упатство за употреба на замрзнувач на градите

INSIGNIA NS-CZ50WH0 5 или 7 Cu. Ft. Замрзнувач на градите Вовед Ви честитаме за купувањето на висококвалитетен производ на Insignia. Вашиот NS-CZ50WH0, NS-CZ50WH0-C, NS-CZ70WH0 или NS-CZ70WH0-C ја претставува најсовремената уметност во дизајнот на градите замрзнувач и е дизајниран за сигурни и непроблематични перформанси. ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: РИЗИК ОД ПОЖАР / ЗАПАЛИВИ МАТЕРИЈАЛИ Овој апарат…