упатство за употреба imperii Слушалки за нараквици и нараквици

Научете како лесно да ракувате со слушалките и нараквицата Imperii Pack користејќи го деталното упатство за употреба. Од полнење на батеријата до спарување и поврзување на слушалките, овој водич опфаќа сè. Плус, уживајте во 2-годишна ограничена гаранција за дополнителен мир.