Прирачник за употреба за тастатура Bluetooth за iPad 2/3/4

imperi Bluetooth тастатурата за iPad 2/3/4 доаѓа со упатство за употреба за да помогне при поставувањето и полнењето. Тастатурата има опсег од 10 метри, Bluetooth 3.0 и литиумска батерија што може да се полни која може да издржи до 55 часа. Оваа лесна тастатура е дизајнирана за удобно користење и има режим за заштеда на енергија. Прирачникот вклучува инструкции за синхронизација и технички спецификации.