Упатство за употреба на Honeywell HWB11AC-PRT WiFi и BT модул

КОРИСНИЧКИ ПРИРАЧНИК HWB11AC-PRT, WIFI & BT Модул БР. МОДЕЛ: HWB11AC-PRT КОРПОРАТИВНА ГРАФИКА И КОМУНИКАЦИИ Водич за административен стилски лист 802.11a/b/g/n/ac + BT 5.0 систем на Модул 12345 Стрит. Доверливо и комерцијално FCC ID: HD100-HWB5 IC: 11B-HWB1693 Име на модел: HWB11AC-PRT Вовед Овој документ ги специфицира деталите за WiFi…

Сопственички прирачник за овлажнител со ултразвучна ладна магла Honeywell HUL565 Series Ultra Plus

Сопственички прирачник за овлажнител со ултразвучна ладна магла Honeywell HUL565 Series Ultra Plus [заштитена по е-пошта] www.HoneywellPluggedIn.com ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРОЧИТАЈТЕ И ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРЕД ДА ЈА КОРИСТЕТЕ ОВОЈ НАВЛАГУВАЧ Кога користите електрични апарати, секогаш треба да се почитуваат основните мерки на претпазливост за да се намали ризикот од пожар, електричен удар и повреди на лицата, вклучително и следново: треба СЕКОГАШ…

Сопственички прирачник за овлажнител и дифузер за промена на светлината од серијата Honeywell HUL530

Навлажнувач и дифузер за промена на светлината од серијата Honeywell HUL530 ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРОЧИТАЈТЕ И ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРЕД ДА ЈА КОРИСТЕТЕ ОВОЈ ОВЛАГУВАЧ Кога користите електрични апарати, секогаш треба да се почитуваат основните мерки на претпазливост од пожар и повреди за да се намали електричен шок, следново: Навлажнувачот СЕКОГАШ треба да биде поставен на…

Прирачник за сопственик на прочистувач на воздух со осцилирачка кула на Honeywell HFD230 HFD230BV1 QuietClean

QUIETCLEAN® Осцилирачки Tower Purifier Air Purifier Упатство за сопственици HFD230 series Ако имате какви било прашања во врска со работата на овој производ, ве молиме јавете ни се бесплатно на 1-800-477-0457 или посетете ја нашата webвеб-локација на: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРОЧИТАЈТЕ И ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРЕД КОРИСТЕЊЕ НА ОВОЈ ПРОчистувач на воздух Прочитајте ги сите упатства пред да ракувате со прочистувачот на воздух. Место…

Сопственички прирачник за прочистувач на воздух на Honeywell HPA030 Series HPA030B

Упатство за сопственици на HEPA прочистувач на воздух HPA030 SERIES Ако имате какви било прашања во врска со работата на овој производ, ве молиме јавете ни се бесплатно на 1-800-477-0457 или посетете ја нашата webвеб-локација на: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРОЧИТАЈТЕ И ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРЕД КОРИСТЕЊЕ НА ОВОЈ ПРОСИСТУВАЧ ВОЗДУХ Кога користите електрични апарати, секогаш треба да се следат основните мерки на претпазливост за да…

Сопственички прирачник за прочистувач на воздух од серијата Honeywell HPA020

Сопственички прирачник за прочистувач на воздух Хепа од серијата HPA020 Ако имате какви било прашања во врска со работата на овој производ, ве молиме јавете ни се бесплатно на 1-800-477-0457 или посетете ја нашата webвеб-локација на: www.HoneywellPluggedIn.com/contact-us ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРОЧИТАЈТЕ И ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРЕД КОРИСТЕЊЕ НА ОВОЈ ПРОСИСТУВАЧ ВОЗДУХ Кога користите електрични апарати, секогаш треба да се следат основните мерки на претпазливост за да…

Упатство за сопственикот на Honeywell HWC775 Dual Comfort Cool + Warm Mist овлажнител

DUAL COMFORT Cool + Warm Mist Humidifier Упатство за сопственикот Ако имате какви било прашања во врска со работата на овој производ, ве молиме јавете ни се бесплатно на 1-800-477-0457, испратете ни е-пошта на [заштитена по е-пошта], или посетете ја нашата webвеб-локација на: www.HoneywellPluggedIn.com ВАЖНИ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРОЧИТАЈТЕ И ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ БЕЗБЕДНОСНИ УПАТСТВА ПРЕД ДА ЈА КОРИСТЕТЕ ОВОЈ ОВЛАГУВАЧ Кога користите електрични апарати, основните мерки на претпазливост…

Сопственик на Honeywell HFD280 Series Air Genius Compact Tower прочистувач на воздух-намалувач на мирис

Сопственички прирачник за прочистувач на воздух/намалувач на мирис AIR GENIUS 4 Compact Tower HFD280 SERIES Ако имате какви било прашања во врска со работата на овој производ, ве молиме контактирајте со нас: 1-800-477-0457 www.HoneywellPluggedIn.com/контакт-нас ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА И ЗАЧУВАЈТЕ ГИ ОВИЕ БЕЗБЕДНОСНИ ИНСТРУКЦИИ ПРЕД КОРИСТЕЊЕ НА ОВОЈ ПРОчистувач на ВОЗДУХ Кога користите електрични апарати, секогаш треба да се следат основните мерки на претпазливост за да се намали…

Упатство за употреба за мобилни компјутери на Honeywell ScanPal Series EDA52-1

Мобилни компјутери од серијата ScanPal™ од серијата ScanPal™ EDA52-1 EDA52-0 Водич за брз почеток EDA52-MK-QS Rev A Apr/06/2021 Надвор од кутијата Проверете дали вашата кутија за испорака ги содржи овие ставки: Мобилни компјутери ScanPal™ (модел EDA52 -1 или EDA52 -0); Главна батерија (3.8V, литиум-јонска батерија); Адаптер за напојување од 10 вати; Заменливи приклучоци за адаптер; USB полнење…

Упатство за употреба на Honeywell MFP9720029 Harnesses And Body Belts

ПРИРАЧНИК ЗА КОРИСНИЧКИ ЗАКУПИ И ПОЈАСИ ЗА ТЕЛО УПАТСТВА ЗА УПОТРЕБА Опрема за лична заштита ПРЕМЕСИ ЗА ЦЕЛО ТЕЛО И ПОЈАСИ ЗА ТЕЛО [Овој упатство за употреба ги опфаќа сите појаси за целото тело Miller и Miller Titan, како и појасите за тело (без ви благодариме за ремените). купувањето на опрема за заштита од пад на Honeywell Miller, произведена од Honeywell Industrial Safety. ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ Сите…