Упатство за употреба на hOmeLabs одвлажнувач

ОДВЛАГУВАЧ ОД 22, 35 и 50 пинти* со капацитет од 020030, 020006 и 020031 пинти* HME020391N HME1N HME800N HME898N Ви благодариме што го купивте нашиот квалитетен апарат. Ве молиме погрижете се внимателно да го прочитате целото ова упатство за употреба пред да го користите производот. Ако имате какви било прашања во врска со употребата на овој производ, ве молиме јавете се на 3002-XNUMX-XNUMX-XNUMX. …

homelabs Комерцијален прирачник за машина за мраз

homelabs Комерцијална машина за мраз ПРЕД ПРВАТА УПОТРЕБА: За да спречите било каква внатрешна штета, многу е важно единиците за ладење (како овој) да бидат исправени во текот на нивното патување. Ве молиме оставете го да стои исправено и надвор од кутијата 24 ЧАСА пред да го вклучите. ВАORTНИ УПАТСТВА ЗА БЕЗБЕДНОСТ Кога го користите вашиот дом ™ Комерцијална машина за мраз (апарат), основни…

упатства за употреба на диспензерот за вода од домашните лаборатории

homelabs Распрснувач за вода ПРЕД ПРВАТА УПОТРЕБА: За да спречите било каква внатрешна штета, многу е важно единиците за ладење (како овој) да бидат исправени во текот на нивното патување. Ве молиме оставете го да стои исправено и надвор од кутијата 24 ЧАСА пред да го вклучите. ВАMPНИ УПАТСТВА ЗА БЕЗБЕДНОСТ За да го намалите ризикот од повреда и материјална штета,…