Homedics ARMH-970-CA Waterless Home Fragrance Diffuser Instruction Manual

Discover how to use and maintain the ARMH-970-CA Waterless Home Fragrance Diffuser with these detailed instructions. Learn about safety precautions, cleaning steps, and battery replacement. This user manual is your go-to resource for the Homedics ARMH-970-CA diffuser.

Прирачник за сопственици на HomeDICS AP-DT10WT Totalclean десктоп прочистувач на воздух

Откријте го упатството за корисникот AP-DT10WT Totalclean Desktop Air Purifier. Научете како да го поставите и користите моделот Homedics AP-DT10WT, со неговата филтрација од типот ХЕПА и филтер за мирис на јаглерод за свеж, чист воздух. Најдете инструкции за одржување, отстранување проблеми и дополнителни функции во овој сеопфатен водич.

Homedics SS-2700 SoundSleep Aura Bluetooth Speaker Упатство за употреба

Научете како да го користите Homedics SoundSleep Aura Bluetooth звучник (Број на модел: SS-2700) со овие упатства кои лесно се следат. Откријте ги неговите 14 природни звуци, 7 звуци на медитација, топли бели и светла за расположение во 7 бои и вградена батерија што се полни. Чувајте го вашиот уред чист и FCC усогласен со оваа 1-годишна ограничена гаранција.

Прирачник за упатство за прочистувач на воздух HoMEDICS AP-T20 Tower

Научете како да го користите Homedics TotalClean 5in1 Air Purifier (AP-T20) со ова сеопфатно упатство за употреба. Со филтрација од типот HEPA, UV-C технологија и вграден тајмер, овој прочистувач на воздух во кулата вклучува и сад за масло за додавање есенцијални масла. Одржувајте го воздухот чист и свеж со прочистувачот на воздух AP-T20 Tower.

Упатство за корисникот на HoMEDICS AP-T20 TotalClean 5-in-1 Tower Purifier Air Purifier

Научете како да го замените филтерот од типот HEPA на вашиот прочистувач на воздух HoMedics AP-T20, AP-T22 или AP-T23 TotalClean 5-во-1. Одржувајте го вашиот прочистувач на воздух да функционира оптимално и да ви обезбеди чист и свеж воздух. Заменете се на секои 12 месеци во нормални услови на употреба.

Прирачник за упатства за кинетичка песочна табела за медитација на HomeMEDICS Drift Sandscape

Откријте како да го користите Drift Sandscape Kinetic Meditation Sand Table со неговото упатство за употреба. Научете како да ракувате со оваа табела Homedics и подигнете ги вашите сесии за медитација со неговото уникатно кинетичко движење на песок. Подгответе ја вашата маса со овие упатства.

Homedics NMS-390HJ Упатство за масажер за врат без безжичен Shiatsu

Откријте ги сите важни безбедносни инструкции, информации за гаранцијата и упатства за користење на масер за врат со безжичен Shiatsu NMS-390HJ од Homedics. Чувајте го вратот без болка со овој удобен и безбеден апарат.

Прирачник за упатство за мини пиштоли за масажа Homedics HHP-65 MYTI

Научете како да го користите мини пиштолот за масажа HHP-65 MYTI од Homedics со ова сеопфатно упатство за употреба. Откријте ги карактеристиките на производот, вклучувајќи различни глави за масажа за одредени мускулни области и упатства за полнење и употреба. Плус, уживајте во гаранција од 3 години.

Упатство за употреба на радио часовник за проектирање Homedics SS-4520 SoundSpa

Упатството за користење на радио часовник за проектирање Homedics SS-4520 SoundSpa обезбедува детални упатства за користење на овој разновиден уред, опремен со функции како проекција, радио и друго. Добијте ги сите информации што ви се потребни за да го максимизирате вашето искуство со овој модел.

Упатство за употреба HOMEDICS Total Comfort Deluxe Ultrasonic овлажнител за топла и ладна магла

Добијте ги упатствата за ултразвучниот овлажнител Total Comfort Deluxe, вклучувајќи го моделот за топла и ладна магла UHE-WM130. Следете ги важните безбедносни упатства и регистрирајте го вашиот производ за 2-годишна ограничена гаранција на Homedics.com/register.